Sunday, May 9, 2010

The exhibition4 comments:

 1. pirun hyvää kamaa kyllä, olisko tietoo koska olis jotain animaatiopätkää näytettävissä?

  ReplyDelete
 2. Kuis teillä sujuu projektin kanssa?

  ReplyDelete
 3. Kiitokset! Projekti on ollut hautumassa kesän yli lopputyöeepoksen kirjoittelun jälkeen, ja cherryjä ollaan taas herätelty henkiin. Ensimmäistä animaation pätkää ollaan tähtäämässä vielä tälle syksylle lokakuun paikkeille, ja pistetään sitä näkyville heti kun vain mahdollista!

  Jos vain kiinnostusta löytyy kahlata kirjallista selvitystä Cherry Pies-projektista, löytyy lopputyötekstimme näköjään osoitteesta

  https://publications.theseus.fi/handle/10024/14545

  ReplyDelete
 4. Latasin lopputyön ja vaikka alun perin oli tarkoituksena katsoa mielenkiintoisimmat kohdat, juutuinkin lukemaan sen alusta loppuun. :P

  Päätös tehdä animaatio mykkäanimaationa mietitytti ensin hieman, koska vaikka mykkäanimaatioista olenkin tykännyt, tuntui siltä että tämän tapaisen pitkän sarjan toteuttamiseen se ei ehkä olisi toimiva ratkaisu. Mutta sitten ajattelin että onhan se toiminut monessa muussakin yhteydessä, ja ratkaisu voisi erottaa sen edukseen monesta muusta sarjasta. Mutta vaikka dialogi päätettäisiinkin myöhemmin lisätä syystä tai toisesta, ei se silti sulkisi pois mahdollisuutta antaa hahmojen toimia eleiden kautta ja jättää dialogi pois joistakin kohdista.

  Konsepti on kyllä aivan mahtava ja olisi hienoa nähdä tämä valmiina sarjana. :) Ihmettelisin syvästi jos tämä ei kiinnostaisi ostajia.

  ReplyDelete